Velkommen til A’Porta B & B

A’Porta B & B ligger centralt i Mariager i Kirkegyden. Huset er et nyrenoveret hus bygget i 1969 og ligger tæt på Mariagers flotte kirke og selvfølgelig også tæt på den lokale bodega. Havn, torv og butikker ligger i gåafstand og huset er nabo til Mariager Museum, som er byens kulturhistoriske lokalmuseum. Mariager er en stille og rolig by, så der er ikke støj, selv om du bor midt i byen.

A’Porta B & B er nystartet i 2023, og vi har ved renoveringen af huset lagt stor vægt på at lave indbydende værelser, hvor man primært skal overnatte, men hvor der også er mulighed for at arbejde ved et bord. Vores senge er med udvalgte boxmadrasser, allergivenlige luksusdyner og puder med dunlignende fyld af silikoniserede fiberdun. TV findes på alle værelser. Gratis wi-fi.

Du får selvfølgelig egen nøgle, så du ikke er afhængig af os. Indtjekning er efter kl. 15.00 og afrejse senest kl. 10.00. Der er p-pladser på grunden inkl. 1 ladestander til elbil. Vi har åbent hele året og glæder os til at se dig.

Ved ombygningen er der lagt vægt på sikkerhed. Alt er udført i brandhæmmende materialer efter BD 30 standarter. Brandmelder i alle værelser. Direkte flugtvej i alle værelser.

Værelse 1 – Huxi Bach

Kirkegyden 1, 9550 Mariager,

Værelse 2 – Bølle Bach

 

Værelse 3 – Orla Bach

 

Værelse 4 – Hanne Bach

 

Værelse 5 – Kirsten Bach

 

Værelse 6 – Gerda Bach